facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za obraz - Ginseng (10 ml) - antioksidativni in protivnetni učinki

Blagovna znamka: Kvitok

11,60 €
10,44 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za obraz - Ginseng (10 ml) - antioksidativni in protivnetni učinki

Glavna sestavina tega intenzivnega seruma je izvleček korenine ginsenga, bogat s koristnimi ginsenozidi. Ti spodbujajo sintezo beljakovin, ki je bistvena za obnavljanje kože. Ginseng se bori tudi proti pigmentaciji, rdečici in poenoti ton kože. Na splošno učvrsti kožo in preprečuje prezgodnje gube. Ker je eden od močnih antioksidantov, kožo ščiti tudi pred oksidativnim stresom, UV-žarki in drugimi zunanjimi vplivi. Čeprav je primeren za vse vrste kože, bo najbolj všeč zreli, občutljivi ali poškodovani koži. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.

Prostornina: 10 ml
Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana papirnata škatla za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlo reciklirajte v zabojniku za papir, pokrovček reciklirajte v zabojniku za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestava: Cvetna voda Rosa Damascena, glicerin (rastlinski glicerin), izvleček korenine Panax Ginseng, levulinska kislina (levulinska kislina - naravna rastlinska kislina), ksantanski gumi (ksantanski gumi), natrijev levulinat (sol levulinske kisline), p-anizova kislina (janež - naravna rastlinska kislina), natrijev hidroksid (natrijev hidroksid - prilagoditev pH).


Koda izdelka
  • NAV240


Kategorija
Top