facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Lamazuna Higienska menstrualna skodelica, velikost 1, rumeni rokav

Blagovna znamka: Lamazuna

14,80 €
13,32 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Lamazuna Higienska menstrualna skodelica, velikost 1, rumeni rokav

Menstrualna skodelica velikosti 1 je primernejša za ženske, mlajše od 30 let, in ženske, ki še niso rodile. Je zelo mehka in nikjer ne pritiska. Zagotavlja daljšo zaščito kot tampon, saj lahko zadrži več kot trikrat večjo količino menstrualne tekočine. Menstrualne skodelice so zdrava, poceni in okolju prijazna alternativa vložkom in tamponom. Njihova uporaba je preprosta, udobna in zanesljiva. Veljale bodo več let, zato vam ne bo treba zapravljati denarja za vložke ali tampone in ne boste ustvarjali odpadkov.


Velikost 1: premer 42 mm, dolžina 47 mm, prostornina 23 ml


Uporaba:


Pred prvo uporabo menstrualno skodelico očistite (nekaj minut jo kuhajte v vroči vodi), za priročno namestitev morate skodelico prepogniti, zgornji rob pritisniti v notranjost skodelice, pritrditi s prstom in nato vstaviti, ni vam treba iti pregloboko, skodelica se bo v vašem telesu vakuumirala in ustvarila naravni rahel podtlak, kar bo zagotovilo popolno in udobno prileganje. Po 6 do 12 urah je treba skodelico odstraniti, pri čemer je treba odpraviti vakuum, ki je nastal med vstavljanjem. Stisnite dno skodelice, da se ustje skodelice odmakne od vaginalne stene. Skodelico lahko tudi rahlo nagnete na stran. Nato ga izvlecite. Ko potegnete skodelico ven, jo lahko s pomočjo mišic medeničnega dna potisnete navzven. Vsebino izpraznite v stranišče, skodelico sperite ali jo očistite s krpo, ob koncu menstruacije pa jo obvezno zavrite.Menstrualna skodelica je izdelana iz medicinskega platinastega silikona, ki se uporablja v kirurgiji in je odobren za 30 dni v človeškem telesu.


Kakovost in vzdržljivost te skodelice sta bistveno boljši od običajnega silikona. 


Menstrualna skodelica Lamazuna ima številne prednosti: ne vsebuje lateksa, ftalatov, belil, je mehka in enostavna za čiščenje.


Vrečka iz ekološkega bombaža z oznako GOTS je izdelana v Indiji.


Koda izdelka
  • LAM127


Kategorija
Top