facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Lamazuna Milo za čiščenje obraza za suho in občutljivo kožo - hibiskus (25 g)

Blagovna znamka: Lamazuna

8,00 €
7,20 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Lamazuna Milo za čiščenje obraza za suho in občutljivo kožo - hibiskus (25 g)

Trdno milo v obliki puhlice vas bo očaralo. Lepo diši po hibiskusu ter globinsko čisti, mehča in pomirja tudi zelo suho in občutljivo kožo obraza. Zmešan je z organskim kokosovim oljem, nežnimi rastlinskimi čistilnimi sredstvi in izvlečkom hibiskusa. Tudi po najtežjem dnevu bo kožo znebil nečistoč, globinsko odmašil pore in pomagal pomiriti napeto kožo. Z njim si lahko zjutraj očistite obraz, da bo sijoč in svež. Milo je pakirano le v kartonski škatli, ki jo je mogoče reciklirati, saj poleg čistoče vaše kože skrbi tudi za čistočo našega planeta. Osupljiva, 100-odstotno naravna francoska blagovna znamka Lamazuna si je za svoje poslanstvo zadala poenostaviti vaše življenje, ga polepšati z radostnimi barvami in vonji ter se izogibati nepotrebnim odpadkom. Pripomočki brez odpadkov in ročno izdelana veganska kozmetika bodo rešili naravo pred nepotrebno plastično embalažo, vaše zdravje pred napadom škodljivih snovi in vašo denarnico pred prevelikimi izdatki. Z Lamazunom boste preprosto začutili, da varčnost ni nujno povezana z odrekanjem in dolgočasjem, temveč z veseljem do življenja v sožitju z naravo, barvitim minimalizmom in inovativnimi rešitvami za boljši svet.

Dimenzije: 5 x 5 x 3 cm
Teža: 25 g
Sertifikati: Cruelty free in Vegan PETA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Made in France
Podatek ekoloških rastlinskih sestavin: 25,9 %
Poreklo dišave: naravno
Material embalaže: Kartonska škatla, potiskana z rastlinskim črnilom
Kaj storiti z embalažo: Kartonsko škatlo reciklirajte v zabojniku za papir ali jo odvrzite v kompost ali biološke odpadke, kjer se bo popolnoma razgradila.
Trajnostni rok po odprtju: 12 mesecev
Sestava: Natrijev kokoil izetijonat, stearinska kislina**, palmitinska kislina**, olje Cocos Nucifera*, moka iz jedrc Avena Sativa*, voda, prah cvetov hibiskusa Hibiscus Sabdariffa*, olje semen Helianthus Annuus**, desetil glukozid, olje Lavandula Hybrida*, ekstrakt cvetov arnike Montana*, tokoferol**, geraniol***, limonen***, linalool***. *iz kontroliranega ekološkega kmetijstva, **sestavina je naravnega izvora, ***Isestavina se naravno pojavlja v eteričnem olju


Koda izdelka
  • LAM004


Kategorija
Top