Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(10 izdelki)

Baula


Ljubitelji ekologije, trajnostnega razvoja in minimalizma, prilagodite se z vsemi svojimi čutili! Blagovna znamka Baula prihaja v Ferwer z revolucionarno inovacijo za vse, ki radi varčujejo z naravo, prostorom in denarjem - koncentrirana čistila v tabletah! Ali imate doma vodo? In steklenica? Potem ne potrebujete ničesar več!

Kako deluje? Izberete lahko koncentrirano tableto, ki jo potrebujete. Na voljo so na primer razmaščevalec, čistilo za kopalnico ali tla ali razkužilo. Preprosto raztopite tableto v 750 ml navadne vode v posodi, ki jo imate doma, morda po nakupu izdelka. In končali ste! Varčujete s plastiko, svojo denarnico, pa tudi okolje in zdravje, saj tablete temeljijo na naravnih rastlinskih sestavinah. Zaradi svoje majhnosti in majhne teže ne prihranijo prostora le v vašem domu, temveč tudi med prevozom, s čimer znatno zmanjšajo emisije CO2.

Poleg posameznih tablet, pakiranih v papirnati embalaži, lahko preizkusite tudi začetni komplet, ki vključuje tableto in razpršilnik. Na umivanje nismo pozabili, zato lahko preizkusite koncentrirane tablete za umivanje na osnovi aktivnega kisika.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

laSaponaria Piling za telo z limonsko travo in meto BIO (250 g)

Teža: 250 g. Certifikati: Cosmetici Biologici. Podatek naravnih sestavin: 100 %. Država porekla: izdelano v Italiji.

13,90 €

9,90 €

Kvitok Masážní Kartáč na Tělo

Zlasti vsakodnevne poštene masaže so zelo učinkovite pri odstranjevanju celulita. . . Intenzivna masaža spodbuja odstranjevanje odvečne tkivne tekočine in izboljšuje delovanje limfnega sistema.

10,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top