Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

O nas

Z nami se potopite v resnično trajnostno modo, ki bo hitro dobila mesto v vaši garderobi.

Na enem mestu vam ponujamo kakovostno, etično modo z vsega sveta, ki ima minimalen vpliv na okolje in nosi zgodbo, ki vas bo očarala.
začetek našega potovanja se je začel leta 2014, ko smo na Češkem prvič predstavili barvito blagovno znamko Inkkas.

Izjemni ročno izdelani čevlji iz tkanin lokalnih proizvajalcev v Peruju, izdelani v skladu z načeli in pravili pravične trgovine v Mehiki.

Bili smo navdušeni, da ste bili tako kot mi navdušeni nad temi barvitimi in izvirnimi supergami z zgodbo, in naša zamisel, da bi na enem mestu ponudili pošteno in etično modo z vsega sveta, je postajala vse bolj resnična.

Tako nam je leta 2016 kmalu uspelo dogovoriti sodelovanje z drugo čudovito in odgovorno blagovno znamko, ki svoje čevlje izdeluje z ljubeznijo in iz recikliranih materialov.

Brazilska blagovna znamka Perky je v naš portfelj vnesla še več barvitosti in lahkotnosti.

Drugi mejnik, ki je utrdil to, za kar smo si prizadevali od začetka, je bil ogled dokumentarnega filmaThe True Cost (priporočljivo za vse, ki si ga še niso ogledali), ki razkriva krute pogoje oblačilne industrije in tako imenovane "prave stroške".

V letu 2017 smo se obrnili na Ecoalf, mlado špansko blagovno znamko, ki izdeluje veganske čevlje iz plastike, ulovljene na dnu oceanov, ali okolju prijazna oblačila iz organskega bombaža ali recikliranih materialov, kot so ribiške mreže ali rabljene pnevmatike.

Ker nam ni vseeno za ozadje naših oblačil, smo leta 2020 našo ponudbo razširili še na eno edinstveno znamko SKFK, ki svoja oblačila izdeluje iz recikliranega ali organskega bombaža v Španiji.

V letu 2022 smo svojo ponudbo razširili na vrsto ekoloških zdravil, ki ne vsebujejo kemikalij in niso testirana na živalih. Poleg tega smo svoje spletno mesto prevedli v 15 jezikov in prodajamo po vsej Evropi.

Za vsako naročilo posadimo drevo!
V sodelovanju s fundacijo Trees.org bomo za vsak prodan par čevljev ali oblačil poslali nagrado v višini enega drevesa, posajenega v okviru trenutnega projekta fundacije. Več informacij najdete na trees.org.

Za leto 2021 je Ferwer prispeval
* posadil več kot 5.700 dreves
* to bo pomagalo odstraniti več kot 330 ton CO2

po podatkih EPA (Agencija za varstvo okolja) je 330 ton CO2 enakovredno
- 1.311.000 prevoženih milj povprečnega vozila ali
- 140.400 galon bencina ali
- 165.500 kg zgorelega premoga ali
- 38.600.000 polnjenim iPhonom

Pri naročanju novega blaga vedno izberemo prevoz, ki ima najmanjši ogljični odtis, in vsako naročilo zapakiramo v recikliran papir.

Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top