facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Izjava o uporabi piškotkov

Izjava o uporabi piškotkov

Ta spletna stran v skladu z zakonom v vašo napravo shranjuje datoteke, splošno znane kot piškotki.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki pomagajo obiskanemu spletnemu mestu zapomniti si vaša dejanja in nastavitve na spletnem mestu, tako da vam teh podatkov ni treba ponovno vnašati. Piškotki niso nevarni, vendar so pomembni za zasebnost. Piškotkov ni mogoče uporabiti za identifikacijo obiskovalcev spletnega mesta ali zlorabo prijavnih podatkov.

Katere piškotke uporabljamo?

Piškotke uporabljamo na primer za ohranjanje preklopa prikazov z mobilnih naprav na računalniško različico spletnega mesta, za nadzor glasovanja v anketah in druge za ohranjanje vaših nastavitev pri brskanju po tem spletnem mestu.

Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb (npr. Google Analytics za analizo prometa). Te piškotke nadzorujejo tretje osebe, mi pa nimamo dostopa do branja ali pisanja teh podatkov.

Soglasje za shranjevanje piškotkov

Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, razen če je brskalnik nastavljen drugače. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate s shranjevanjem piškotkov. V nastavitvah spletnega brskalnika lahko omejite ali blokirate uporabo piškotkov. Informacije o nastavitvah brskalnika najdete na naslednjih naslovih:

  • Google Chrome:
Kategorija
Top