facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Bio-D Čistilo za kopalnico - kanister (5L)

Blagovna znamka: Bio-D

32,90 €
28,89 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Bio-D Čistilo za kopalnico - kanister (5L)

"Učinkovit naravni izdelek, ki se odlično obnese na vseh kopalniških površinah, kot so steklo, keramika, perspex, krom in druge neporozne površine. Preprosto popršite, počakajte in sperite. Redna uporaba preprečuje nabiranje vodnega kamna. Ni primerno za uporabo na pozlačenih površinah. Čistilni učinek temelji na moči naravnih tenzidov, zlasti citronske kisline in pomarančnega olja. Hipoalergena, primerna za občutljivo kožo in otroke. Varen za greznice in gospodinjske čistilnike vode. Brez palmovega olja. Odlična družinska embalaža, ki je čim bolj prijazna do okolja, in še boljša cenaBio-D izdelki ne vsebujejo: fosfatov, encimov, optičnih belil, naftnih derivatov, formaldehida, glicerina, EDTA, belil na osnovi klora, lanolina, umetnih dišav, umetnih barvil, palmovega olja.Bio-D je družinsko podjetje, ki se zelo strogo in dosledno osredotoča na proizvodnjo izdelkov z minimalnim vplivom na okolje tako pri sami proizvodnji kot pri njihovi uporabi. Izbirajo le najvarnejše sestavine najvišje kakovosti. Če je mogoče, so rastlinskega izvora in pridobljeni iz obnovljivih virov. Le majhen delež sestavin je iz neobnovljivih mineralov. Zabojniki in embalaža vsebujejo najmanj 70 % recikliranega materiala. Izdelki in sestavine niso testirani na živalih, ne vsebujejo živalskih sestavin in so zato primerni za vegane. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Bio-D nadzorujejo in odobravajo organizacije The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) in The World Wildlife FoundationBio-D je prejel nagrado za najboljši nakup in najboljši izdelek v kategorijah pomivalnih sredstev, gospodinjskih čistil, detergentov in čistil za stranišča v britanski reviji Ethical Consumer Magazine, namenjeni odgovornemu potrošniku. Ponaša se z več prestižnimi okoljskimi nagradami, kot sta Zeleno jabolko in Zeleno podjetje leta."

Parametri
Sestavine: <5% citronska kislina, anionska površinsko aktivna snov, mlečna kislina, amfoterna površinsko aktivna snov, natrijev klorid, olje Citrus Sinensis.
Zmogljivost: 5L


Sestavine: < 5 %: citronska kislina, anionska površinsko aktivna snov, mlečna kislina, amfoterna površinsko aktivna snov, natrijev klorid, olje citrusov Sinensis.
Volumen: 5L


Koda izdelka
  • BBC45a


Kategorija
Top