Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Bio-D Čistilo za kopalnico - polnilo (500 ml)

Blagovna znamka: Bio-D

5,90 €
4,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka

"Učinkovit naravni izdelek, ki se odlično obnese na vseh kopalniških površinah, kot so steklo, keramika, perspex, krom in druge neporozne površine. Preprosto popršite, počakajte in sperite. Redna uporaba preprečuje nabiranje vodnega kamna. Ni primerno za uporabo na pozlačenih površinah. Čistilni učinek temelji na moči naravnih tenzidov, zlasti citronske kisline in pomarančnega olja. Hipoalergena, primerna za občutljivo kožo in otroke. Varen za greznice in gospodinjske čistilnike vode. Brez palmovega olja. Nadomestna kartuša, ki prihrani stroške in je okolju prijaznejša, saj se ponovno uporabi razpršilnik iz originalnega izdelka.Izdelki Bio-D ne vsebujejo: fosfatov, encimov, optičnih belil, naftnih derivatov, formaldehida, glicerina, EDTA, belil na osnovi klora, lanolina, umetnih dišav, umetnih barvil, palmovega olja.Bio-D je družinsko podjetje, ki se strogo in dosledno osredotoča na proizvodnjo izdelkov z minimalnim vplivom na okolje, tako pri sami proizvodnji kot pri njihovi uporabi. Izbirajo le najvarnejše sestavine najvišje kakovosti. Če je mogoče, so rastlinskega izvora in pridobljeni iz obnovljivih virov. Le majhen delež sestavin je iz neobnovljivih mineralov. Zabojniki in embalaža vsebujejo najmanj 70 % recikliranega materiala. Izdelki in sestavine niso testirani na živalih, ne vsebujejo živalskih sestavin in so zato primerni za vegane. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Bio-D nadzorujejo in odobravajo organizacije The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) in The World Wildlife FoundationBio-D je prejel nagrado za najboljši nakup in najboljši izdelek v kategorijah pomivalnih sredstev, gospodinjskih čistil, detergentov in čistil za stranišča v britanski reviji Ethical Consumer Magazine, namenjeni odgovornemu potrošniku. Ponaša se z več prestižnimi okoljskimi nagradami, kot sta Zeleno jabolko in Zeleno podjetje leta."

Parametri
Sestavine.

Sestavine: < 5 %: citronska kislina, anionska površinsko aktivna snov, mlečna kislina, amfoterna površinsko aktivna snov, natrijev klorid, olje citrusov Sinensis.
Volumen: 500 ml


Koda izdelka
  • BBCR125a

Morda vam bo všeč tudiProdane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top