facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Bio-D Odstranjevalec madežev in vonja iz otroških plenic (500 g)

Blagovna znamka: Bio-D

5,09 €
4,60 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Bio-D Odstranjevalec madežev in vonja iz otroških plenic (500 g)

"Edinstven naravni izdelek, ki učinkovito odstranjuje madeže ter razkužuje oblačila in pleničke brez potrebe po kuhanju. Uporablja se kot dodatek pralnemu sredstvu ali za namakanje perila pred ročnim in strojnim pranjem. Učinkovit je tudi pri nizkih temperaturah, izdelan pa je iz naravne sode in naravnih izvlečkov kokosovega olja. Varno za greznice in domače čistilce vode.Do 33 polnjenj perila.Izdelki Bio-D ne vsebujejo fosfatov, encimov, optičnih belil, naftnih derivatov, formaldehida, glicerina, EDTA, belil na osnovi klora, lanolina, umetnih dišav, umetnih barvil, palmovega olja ali surovin, pridobljenih iz palmovega olja.Bio-D je družinsko podjetje, ki se zelo strogo in dosledno osredotoča na proizvodnjo izdelkov z minimalnim vplivom na okolje, tako pri sami proizvodnji kot pri njihovi uporabi. Izbirajo le najvarnejše sestavine najvišje kakovosti. Če je mogoče, so rastlinskega izvora in pridobljeni iz obnovljivih virov. Le majhen delež sestavin je iz neobnovljivih mineralov. Zabojniki in embalaža vsebujejo najmanj 70 % recikliranega materiala. Izdelki in sestavine niso testirani na živalih, ne vsebujejo živalskih sestavin in so zato primerni za vegane. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Bio-D nadzorujejo in odobravajo organizacije The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) in The World Wildlife FoundationBio-D je prejel nagrado za najboljši nakup in najboljši izdelek v kategorijah pomivalnih sredstev, gospodinjskih čistil, detergentov in čistil za stranišča v britanski reviji Ethical Consumer Magazine, namenjeni odgovornemu potrošniku. Ponaša se z več prestižnimi okoljskimi nagradami, kot sta Zeleno jabolko in Zeleno podjetje leta."

Parametri
Sestava: 5-15 %: natrijev karbonat, natrijev perkarbonat, organsko zaščitno sredstvo. < 5 %: anionska površinsko aktivna snov, celulozni koloidi.
Zmogljivost.

Sestavine: 5-15 % natrijev karbonat, natrijev perkarbonat, organsko zaščitno sredstvo. < 5 %: anionska površinsko aktivna snov, celulozni koloidi.
Zmogljivost.

Koda izdelka
  • BNF12


Kategorija
Top