facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Cottony Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 2-5 kg

Blagovna znamka: Cottony

12,00 €
10,81 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Cottony Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 2-5 kg

Pleničke za enkratno uporabo Cottony iz organskega bombaža so idealne za dojenčkove prve dni po rojstvu. Plenice Cottony #1 in #2 imajo tudi indikator vlage, ki novim staršem pomaga najbolje prepoznati otrokove potrebe.

Če je treba plenico zamenjati, se rumena vzdolžna črta na površini plenice obarva modro.

Pleničke Cottony so edinstvene zaradi površinske plasti iz organskega bombaža, ki se dotika otrokove kože. Zunanji sloj ima edinstveno mikroperforacijo, ki zagotavlja, da koža lahko diha, kar skoraj izključuje možnost opeklin in pleničnega izpuščaja. Stranski robovi preprečujejo drgnjenje med gibanjem. Zaradi kombinacije visoke vpojnosti celuloznega polnila in zgornjega sloja iz organskega bombaža otrokova koža ostane suha. Varno zapenjanje zagotavlja popolno zaščito pred odrgninami, samolepilne etikete pa se odlično držijo tudi po večkratnem odlepljanju. Visoka raven izdelave je zagotovljena zaradi proizvodnje v Švici.
Plenice Cottony so zaradi organskega bombaža zelo mehke na otip in zato ne dražijo. Poleg tega niso beljene s klorom in so popolnoma brez plastike, parabenov, parfumov ali vazelina. Otroške plenice Cottony so hipoalergene. Otroška koža ostane suha in brez draženja.Koda izdelka
  • COTBBY1N


Kategorija
Top