facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(6 izdelki)
 

Cytoplan


V času, ko živimo v mestih in nam hiter način življenja včasih ne omogoča kakovostne in kompleksne prehrane, je lahko koristno imeti pri roki prehranska dopolnila, ki zagotavljajo vse snovi, vitamine in minerale, potrebne za pravilno delovanje našega telesa. Britanska blagovna znamka Cytoplan prihaja v Ferwer z vrsto veganskih prehranskih dopolnil, ki jih bodo še posebej cenile nosečnice in doječe matere ter osebe s posebnimi prehranskimi zahtevami in dietami. Aktivne sestavine v izdelkih tega podjetja prihajajo iz naravnih virov. Ne vsebujejo alergenih sestavin, kot so gluten, laktoza ali škrob, ali škodljivih dodatkov (sladkorja, barvil ali konzervansov). Podjetje se izogiba tudi gensko spremenjenim izdelkom. Prijeten bonus (ne samo) za ekološko naravnane kupce je pločevinka iz sladkornega trsa, ki jo lahko po porabi vsebine kompostiramo. Oglejte si ponudbo blagovne znamke Cytoplan na Ferwerju in preizkusite na primer bioaktivno folno kislino, ki podpira zdrav razvoj ploda v materinem telesu, ali vitaminski kompleks Methyl factory, ki vam bo učinkovito pomagal v boju proti utrujenosti in izčrpanost ter izboljšanje duševne odpornosti in počutja.

NAJBOLJšI IZDELKI

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamin za nosečnice in doječe matere, 60 tablet

Sestava: iz magnezijevega citrata), selen (&Wamp; iz kvasa); molibden (&Wamp; iz natrijevega molibdata); ...

19,16 €

17,21 €

Cytoplan Metilfolat - Folna kislina v bioaktivni obliki, 60 kapsul

Sestavine: L-metilfolat v kombinaciji z&Wnbsp;lucerno (medicago sativa), maltodekstrin, stearinska kislina, ...

14,72 €

13,24 €

Cytoplan Vitamin B12, 1000 µg Bioaktivno pod jezikom, 60 tablet

Sestavine:&Wnbsp;Vitamin B12 (kot metilkobalamin in adenozikobalamin), dekstroza, mikrokristalna ...

11,57 €

10,46 €


-10%

Cytoplan Vitamin B12, 1000 µg Bioaktivno pod jezikom, 60 tablet

10,46 € 11,57 €
Na zalogi - odprema v 24 urah

-10%

Cytoplan Metilfolat - Folna kislina v bioaktivni obliki, 60 kapsul

13,24 € 14,72 €
Na zalogi - odprema v 24 urah

-10%

Cytoplan Pregna-Plan Multivitamin za nosečnice in doječe matere, 60 tablet

17,21 € 19,16 €
Na zalogi - odprema v 24 urah

Cytoplan: vodilni na področju znanstveno utemeljenih prehranskih dopolnilCytoplan je blagovna znamka, ki je zelo cenjena v svetu prehranskih dopolnil. Specializirano je za razvoj in proizvodnjo znanstveno utemeljenih prehranskih dopolnil z visoko biološko razpoložljivostjo. Podjetje se odlikuje s kombinacijo inovativnosti, znanstvenih raziskav in etike ter postavlja standarde v prehranski podpori.

Usmerjenost v znanost in kakovost


Cytoplan daje velik poudarek znanstvenim raziskavam in sodelovanju z zdravniki in raziskovalci. Izdelki so oblikovani tako, da čim bolj ustrezajo potrebam človeškega telesa in so testirani v laboratorijih po najstrožjih standardih kakovosti.

Širok nabor izdelkov


Cytoplan ponuja široko paleto izdelkov, od multivitaminov in mineralnih dodatkov do specializiranih formulacij za posebne zdravstvene težave. Zahvaljujoč temu lahko vsakdo izbere dodatek, ki ustreza njegovim individualnim potrebam.

Biološka uporabnost


Ena od edinstvenih značilnosti izdelkov Cytoplan je njihova visoka biološka uporabnost. To pomeni, da človeško telo zlahka absorbira in izkoristi hranila, kar poveča učinkovitost teh dodatkov.

Etična in trajnostna praksa


Cytoplan se zavzema za etično in trajnostno poslovanje. Številni izdelki so primerni za vegetarijance in vegane, podjetje pa poudarja etično pridobivanje in trajnostno embalažo.

Izobraževanje in socialni prispevek


Poleg proizvodnje prehranskih dopolnil se podjetje posveča tudi izobraževanju javnosti in zdravstvenih delavcev na področju prehranske medicine. S seminarji, webinarji in izobraževalnimi gradivi skuša širiti zavest o pomenu celostnega pristopa k zdravju.

Cytoplan ni samo proizvajalec prehranskih dopolnil, ampak tudi vodilni na področju prehranskega izobraževanja in znanstvenih raziskav. S poudarkom na kakovosti, biološki uporabnosti in etičnosti dviguje standarde na področju prehranskih dopolnil na novo raven. Je blagovna znamka, ki se osredotoča na celovito podporo človekovemu zdravju.

Kategorija
Top