Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Angie Dress Woman Sand

Blagovna znamka: Ecoalf

80,90 €
40,45 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka

Veseli se poletnih dni v udobni in elegantni obleki Ecoalf. Zaradi organskega bombaža so prijetne na otip, njihova proizvodnja pa je okolju prijazna. Material je sestavljen iz 35 % organskega bombaža in 65 % recikliranih plastenk PET, ki so bile ulovljene kot odpadki iz oceanov.Koda izdelka
  • GADRANGIE3700WS20-003
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.

Morda vam bo všeč tudi