facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Beret Jacket Man Black

Blagovna znamka: Ecoalf

161,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Beret Jacket Man Black

Črna podložena moška zimska jakna iz trajnostne kolekcije Ecoalf. Jakna je prijetno topla in je v celoti izdelana iz plastičnih steklenic, ulovljenih na dnu oceanov. Material je iz recikliranega poliestra, oblazinjenje pa iz recikliranega sintetičnega perja Fellex®, zato je jakna hkrati veganska.

Koda izdelka
  • GAJKBERET4070MW20-319
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top