Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Bicolalf Flip Flops Man Green

Blagovna znamka: Ecoalf

48,90 €
29,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka

Flip-flops so dobesedno poletna nuja, kar pa zagotovo ne velja samo za ženske. Ti zeleni škornji so lahki, udobni in hitri za obuvanje, zato jih lahko pospravite v vsako prtljago in so odlični za plažo, sprehode po mestu in vrtne zabave. Japonke Ecoalf Bicoalf so izdelane iz reciklirane odpadne plastike.Koda izdelka
  • SHFFBICOLSL02MS22-108
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.

Morda vam bo všeč tudi