facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Bora Sneaker Woman Light Yellow

Blagovna znamka: Ecoalf

104,89 €
52,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Bora Sneaker Woman Light Yellow

Dihajoče in zelo lahke superge, idealne za šport ali sprehode v poletnih dneh. Zaradi udobnega in hitrega obuvanja ne boste izgubili niti minute, ko jih boste obuli. Čevlji so veganski, material je 100-odstotno recikliran poliester, izdelan iz plastenk, ulovljenih na dnu oceanov.

Koda izdelka
  • SHSNBORA00YR6WS20-200
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top