facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Cervinoalf knit sneakers man dark sand

Blagovna znamka: Ecoalf

128,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Cervinoalf knit sneakers man dark sand

Stylish and comfortable. Natanko takšne so moške superge Ecoalf Cervinoalf. Prijeten pleten material zagotavlja prilagodljivost in popolno udobje pri nošenju. Peščena barva se odlično prilega tako športnim kot urbanim oblačilom.

Kot je pri Ecoalfu v navadi, so te superge izdelane izključno iz recikliranega materiala - plastenk PET in druge odpadne plastike iz Sredozemskega morja, za katero si je znamka prizadevala, da se v čim večji meri znebi negativnih posledic človeške dejavnosti.

Koda izdelka
  • SHSNCERVI0YR7MS23-005
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top