Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Cervinoalf sneakers man beige/orange

Blagovna znamka: Ecoalf

132,89 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
  • Naročila, prejeta do 14:00, so odpremljena takoj.
TwitterFacebook

Opis izdelka

Moške superge Cervinoalf že na prvi pogled navdušijo s sodobnim dizajnom in izvirno kombinacijo barv. Ob podrobnejšem pregledu boste odkrili, da so v celoti izdelane iz recikliranih materialov, zato boste z njihovim nakupom naredili uslugo sebi in planetu. Vzdržljiv podplat kot tudi zgornji sloj čevljev sta izdelana iz reciklirane odpadne plastike iz Sredozemskega morja, ki se ga je podjetje namenilo znebiti negativnih učinkov človeške dejavnosti.Koda izdelka
  • SHSNCERVI0092MS23-366
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.

Morda vam bo všeč tudiKategorija
Top