facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Glacier Because Long Coat Strawberry

Blagovna znamka: Ecoalf

450,89 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Glacier Because Long Coat Strawberry

Z dolgim zimskim plaščem Ecoalf Glacier z zadrgo in gumbom boste v celoti uživali v zimi.

Plašč vas ne bo zmedel niti v deževnih dneh, saj je vodoodporen. Narejen je iz recikliranega poliestra in naravno čisti zrak, saj z razprševanjem Pureti® odstranjuje viruse in bakterije.

Pureti® vsebuje mineralno formulo in odstrani do 40 % onesnaženosti zraka. Ta tehnologija nam pomaga, da svojo zavezanost ljudem in planetu izpeljemo še korak dlje. Plašč vsebuje kombinirano oblazinjenje, izdelano iz mešanice perja s certifikatom RDS, ki zagotavlja dobro počutje rejnih živali, in recikliranega sintetičnega perja Primaloft®.

Ne vsebuje kemikalij PFC.Koda izdelka
  • GAJKGLACI2550WW20-257
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top