facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Hastings T-Shirt Woman Peach

Blagovna znamka: Ecoalf

40,90 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Hastings T-Shirt Woman Peach

Poskrbite za planet, medtem ko ta majica poskrbi za vaše udobje. Hastings je del trajnostne kolekcije španske blagovne znamke Ecoalf, ki je za njegovo izdelavo uporabila reciklirane plastenke PET, ulovljene kot oceanski odpadki, in tencel. Lahkoten material majice boste še posebej cenili pri športnih aktivnostih in v vročih poletnih dneh.

Koda izdelka
  • GATSHASTI3560WS20-123
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top