facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Johnalf Moccasins Man Black

Blagovna znamka: Ecoalf

104,89 €
52,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Johnalf Moccasins Man Black

Na prvi pogled se morda zdi, da se je težko dogovoriti ali uskladiti tako različni znamki, kot sta Michelin in Ecoalf.Vendar je ravno nasprotno. Michelin je v sodelovanju s podjetjem ECOALF razvil podplat iz rabljene gume, odpadnega izdelka, ki se uporablja pri proizvodnji podplatov.Zasnova podplata je navdihnjena z vzorcem Michelinovih pnevmatik za športne pilote ter zagotavlja visoko perforacijo in vzdržljivost.Tkanina je nato v celoti v rokah podjetja Ecoalf in jo v 70 % sestavlja Ecoalfova preja Ocean Yarn, vlakno iz recikliranega poliestra iz pet plastenk, ki so bile ulovljene z dna oceana.

Koda izdelka
  • SHSNJOHN00YR6MS21-319
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top