facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Lyonalf sneakers man off white / navy

Blagovna znamka: Ecoalf

161,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Lyonalf sneakers man off white / navy

Iščeš izvirne superge, ki bodo dolgo zdržale in razveselile ne le tebe, temveč tudi naš planet? Potem je špansko podjetje Ecoalf prava izbira. Za svojo proizvodnjo uporablja plastične odpadke iz Sredozemskega morja. Vaši čevlji se bodo tako spremenili iz plastičnih steklenic ali ribiških mrež.

Moške superge Lyonalf, ki se s svojim sodobnim dizajnom in nežnimi barvami odlično podajo k vsaki obleki, lahko preizkusite. So lahke in udobne, zato so neprecenljiv dodatek za vsak dan.

Koda izdelka
  • SHSNLYONA0482MS23-436
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top