facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Madiore T-shirt Man Caviar

Blagovna znamka: Ecoalf

40,90 €
28,89 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Madiore T-shirt Man Caviar

Moška temno siva majica s kratkimi rokavi za vse ljubitelje zime španske blagovne znamke Ecoalf. Majica je izdelana iz 60 % bombaža iz odgovornih virov in 40 % recikliranega bombaža. Ker ni planeta B.

Koda izdelka
  • GATSMADIO8011MW20-299
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top