facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Prinalf Sneakers Woman Black

Blagovna znamka: Ecoalf

88,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Prinalf Sneakers Woman Black

Ko se združita ideja minimalizma in trajnosti, se začnejo dogajati neverjetne stvari. Dokaz za to so veganski copati Prinalf Sneakers Woman Black, ki jih krasita logotip za recikliranje in Ecoalfov razvpiti moto: Ker ni planeta B. Zgornji del je iz 100-odstotno recikliranega najlona, vmesni podplat je iz pene EVA, podplat pa iz reciklirane gume.

Koda izdelka
  • SHSNPRINC2560WS21-319
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top