facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Princealf knit sneakers woman blue lilac

Blagovna znamka: Ecoalf

104,89 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 6 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Princealf knit sneakers woman blue lilac

Stylish and comfortable. Prav takšne so ženske superge Ecoalf. Prijeten pleten material zagotavlja prilagodljivost in popolno udobje pri nošenju. Svetlo modra barva je primerna za vsakodnevno nošenje, tudi s krilom, pa tudi za zagrizene športnice pri njihovem zasledovanju endorfinov.

Kot je pri Ecoalfu v navadi, so te superge v celoti izdelane iz recikliranega materiala - plastenk PET in druge odpadne plastike, ki prihaja iz Sredozemskega morja, za katerega si je znamka prizadevala, da bi se čim bolj znebila negativnih učinkov človeške dejavnosti.
Koda izdelka
  • SHSNPRINC0YR7WS23-289
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top