Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Shao Sneaker Black Men

Blagovna znamka: Ecoalf

104,89 €
52,45 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka

Novost iz kolekcije trajnostne in ekološke obutve Ecoalf. Veganske superge iz 100 % recikliranega materiala. Poimenujte elegantne in oblikovalske superge brez vezalk, ki so narejene na planetom najbolj prijazen način. Tkanina je narejena iz recikliranih plastenk PET, ulovljenih v oceanih, podplat pa iz odpadkov morskih alg. Revolucionarna tehnologija izdelave zagotavlja vzdržljivost in zračnost čevlja.Koda izdelka
  • SHSNSHAO0YR6MS20-319
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.

Morda vam bo všeč tudi