facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoegg Bambusov zvitek brisač

Blagovna znamka: Ecoegg

15,60 €
14,10 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Ecoegg Bambusov zvitek brisač

Ecoegg bambusovi robčki

Nič več papirnatih brisač

Ecoegg bambusovi robčki v celoti nadomestijo običajne drage papirnate brisače.

Najdejo se za večkratno uporabo - preprosto jih operite, posušite in ponovno uporabite.

Narejene so iz organskega bambusa, zato podpirajo trajnost.

Kuhinjske brisače zamenjajte s temi okolju prijaznimi bambusovimi, ki jih lahko uporabljate znova in znova. Izdelane so iz organskega bambusa, zato so izjemno močne in vpojne. Uporabljajte jih mokre ali suhe, primerne so za vsakršno razlitje, umazanijo, splošno čiščenje, brisanje prahu, poliranje ali krpanje tal. Nikoli se ne opraskajo in za seboj ne puščajo vlaken.

Izjemno močne in neverjetno vpojne.

Bambus je ena najbolj vpojnih tkanin v naravi. Posesa do 10-krat več kot običajen kuhinjski papir. Ste kaj razlili? Raje takoj posezite po naših bambusovih čajnih brisačah.

Ponovno jih uporabite večkrat - vedno znova. Za razliko od običajnih papirnatih brisač, ki jih uporabite in zavržete, lahko naše bambusove brisače uporabljate večkrat. Preprosto jih operite, posušite in ponovno uporabite. Lahko jih operete tudi v pralnem stroju pri najvišji temperaturi 40 oC, vendar ne uporabljajte mehčalca tkanin. Sušite na zraku, ne uporabljajte sušilnega stroja. Pranje bo robčke še bolj zmehčalo in povečalo njihovo vpojnost.
Pakiranje vsebuje 20 perforiranih bambusovih krp, od katerih lahko vsako uporabite do 85-krat. Tako lahko v enem samem zvitku dobite do 1700 uporab robčkov. Prihranili boste veliko denarja in hkrati naredili nekaj pozitivnega za naše okolje.Koda izdelka
  • ECEG17


Kategorija
Top