Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(27 izdelki)

Fair Squared


Nemško podjetje Fair Squared ima že v svojem imenu pošten pristop. Ne le za planet in okolje, temveč tudi za delavce, ki sodelujejo pri proizvodnji izdelkov, za stranke in vsa druga živa bitja. Blagovna znamka ima certifikat pravične trgovine in uporablja surovine ekoloških kmetov iz držav v razvoju. Podpira njihov življenjski standard in lokalni razvoj. Poleg pravične trgovine se znamka ponaša tudi s certifikatom NaTrue za naravno kozmetiko ali Vegan Society in Cruelty-Free za izdelke, ki so veganski in niso bili testirani na živalih.

Znamka proizvaja intimne izdelke, kot so menstrualne skodelice iz naravnega lateksa, veganske kondomete ali lubrikacijski in masažni gel. Lahko pa izbereš tudi kozmetiko za telo, kot so geli za prhanje, kreme za roke, losjoni za telo ali balzami za ustnice.

Vsi izdelki so pakirani v embalažo, ki jo je mogoče reciklirati - kartonske škatle ali steklene kozarce s kovinskimi pokrovi.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Eco Cosmetics Pena za britje za lase BIO (150 ml) - z goji in granatnim jabolkom

Prostornina: 150 ml. Certifikati: ekološka kozmetika ECOCERT, Cosmebio, Vegan Society, CO2 nevtralen.

8,91 €

Fair Squared Krema za oblikovanje las z arganovim oljem (100 ml) - popravi pričesko

Prostornina: 100 ml. Sertifikati: Fair Trade, Vegan Society, NaTrue. Podatek naravnih sestavin: 100 %.

11,89 €

Eco Cosmetics Gel za lase BIO (125 ml) - z oljem breze, kivija in jojobe

Delež ekoloških surovin v celotni prostornini: 15,01 %. Podatek naravnih surovin: 100 %. Krajina porekla: Nemčija.

8,91 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top