facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(17 izdelki)
 

Fair Squared


Nemško podjetje Fair Squared ima že v svojem imenu pošten pristop. Ne le za planet in okolje, temveč tudi za delavce, ki sodelujejo pri proizvodnji izdelkov, za stranke in vsa druga živa bitja. Blagovna znamka ima certifikat pravične trgovine in uporablja surovine ekoloških kmetov iz držav v razvoju. Podpira njihov življenjski standard in lokalni razvoj. Poleg pravične trgovine se znamka ponaša tudi s certifikatom NaTrue za naravno kozmetiko ali Vegan Society in Cruelty-Free za izdelke, ki so veganski in niso bili testirani na živalih. Znamka proizvaja intimne izdelke, kot so menstrualne skodelice iz naravnega lateksa, veganske kondomete ali lubrikacijski in masažni gel. Lahko pa izbereš tudi kozmetiko za telo, kot so geli za prhanje, kreme za roke, losjoni za telo ali balzami za ustnice. Vsi izdelki so pakirani v embalažo, ki jo je mogoče reciklirati - kartonske škatle ali steklene kozarce s kovinskimi pokrovi.

NAJBOLJšI IZDELKI

Fair Squared Kondomi Max Perform (10 kosov) - veganski in pravična trgovina

Material: naravni lateks Fair Rubber. Sertifikati: Fair Rubber, Vegan Society, CO2 nevtralen. Dolžina: 160 mm.

10,41 €

9,37 €

Fair Squared Kondomi Original (10 kosov) - veganski in iz pravične trgovine

Material: naravni lateks Fair Rubber. Sertifikati: Fair Rubber, Vegan Society. Dolžina: 200 mm. Podatek naravnih sestavin: 99 %.

10,41 €

9,37 €

Fair Squared Kondomi Sensitive Dry (10 kosov) - veganski in iz pravične trgovine

Material: naravni lateks Fair Rubber. Sertifikati: Fair Rubber, Vegansko društvo, CO2 nevtralen. Dolžina: 180 mm.

10,41 €

9,37 €

Novo

Fair Squared Velikost menstrualne skodelice. S

15,85 € 17,61 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

-10%

Fair Squared Balzam po britju za ženske (30 ml) - z mareličnim oljem

13,32 € 14,80 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Fair Squared Nadomestne glave za brivnik Ocean Plastic (5 kosov)

8,46 € 9,40 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Fair Squared Balzam za ustnice z mandlji (20 g) - v steklenem kozarcu

6,84 € 7,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

-10%

-10%

Fair Squared Losjon za telo z limeto (100 ml) - za normalno kožo

10,44 € 11,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Fair Squared Kondomi XL 60 (8 kosov) - veganski in pravična trgovina

9,37 € 10,41 €
Na zalogi - odprema danes


Fair Squared: združitev pravične trgovine in trajnostnega razvoja


Fair Squared je blagovna znamka, ki uteleša načela pravične trgovine in trajnosti v enem paketu. Podjetje Fair Squared, ki proizvaja izdelke, od kondomov in menstrualnih skodelic do izdelkov za osebno nego in kozmetike, poudarja etično proizvodnjo in preglednost dobavne verige.

O znamki


Pripoved se začne s pravično trgovino


Podjetje Fair Squared je bilo ustanovljeno z vizijo ustvarjanja izdelkov, ki niso le visokokakovostni, temveč tudi družbeno in okoljsko odgovorni. Blagovna znamka je pionir na področju pravične trgovine, saj sodeluje z majhnimi kmetijskimi skupnostmi po vsem svetu, da bi zagotovila pravične plače in delovne pogoje.

Okoljevarstvena odgovornost


Poleg podpiranja pravične trgovine je blagovna znamka Fair Squared zavezana tudi okoljski trajnosti. Večina njihovih izdelkov je veganskih in so proizvedeni z minimalnim ekološkim vplivom. Za embalažo na primer uporabljajo biološko razgradljive materiale in se izogibajo uporabi sintetičnih konzervansov.

Proizvodi


Kondomi in menstrualne skodelice


Eden najbolj znanih izdelkov podjetja Fair Squared so kondomi, ki imajo certifikat Fairtrade in so izdelani iz naravnega lateksa. Blagovna znamka ponuja tudi menstrualne skodelice iz 100-odstotnega medicinskega silikona, ki so varna in trajnostna alternativa sanitarnim izdelkom za enkratno uporabo.

Osebna nega in kozmetika


Fair Squared ponuja široko paleto izdelkov za osebno nego, vključno s šamponi, mili in kremami, ki so vsi izdelani iz naravnih in etično pridobljenih sestavin.

Certifikacije in priznanja


Podjetje Fair Squared ima več pomembnih certifikatov in priznanj, vključno s Fairtrade, Vegan Society in Natrue, kar dokazuje njihovo zavezanost trajnostnemu in etičnemu trgovanju.

Fair Squared je več kot le blagovna znamka; je gibanje za bolj etičen in trajnosten način življenja. Ponuja izdelke, ki ne skrbijo le za vas, temveč tudi za skupnosti, ki jih proizvajajo, in za planet, na katerem živimo. Je blagovna znamka, ki postavlja nove standarde na področju etičnega potrošništva in trajnosti.

Kategorija
Top