facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(6 izdelki)
 

FINO


Trajnostno življenje ni le naravna kozmetika in drogerije brez kemikalij. Tudi majhne podrobnosti imajo lahko velik vpliv. Tega se zaveda tudi blagovna znamka FINO, ki v Ferwer prinaša vrsto vrečk za smeti več velikosti, za nakup katerih vam bo narava hvaležna. Vse so narejene iz reciklirane plastike, zato se pri njihovi izdelavi uporabljajo plastični odpadki in varčujejo naravni viri. Poleg tega so zelo močne in neprepustne, zaradi vrvice jih je enostavno zavezati, iz ponudbe pa lahko izberete točno tisto velikost, ki ustreza vašemu košu za smeti. Poleg običajnih plastičnih vrečk lahko preizkusite tudi vrsto Zeus FLEX. Zahvaljujoč posebni večplastni proizvodni tehnologiji so te vrečke močne, elastične in imajo visoko nosilnost.

NAJBOLJšI IZDELKI

-10%

FINO Green Life zložljive vreče za smeti - 60 l (10 kosov)

2,35 € 2,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

FINO Green Life zložljive vrečke za smeti - 35 l (15 kosov)

2,35 € 2,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

FINO Vreče za smeti Green Life Easy pack 27 μm - 60 l (18 kosov)

2,70 € 3,00 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

FINO Vreče za smeti Green Life Easy pack 25 μm - 35 l (22 kosov)

2,35 € 2,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

FINO Zeus FLEX 35 μm zložljive vrečke za smeti - 70 l (8 kosov)

2,15 € 2,40 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

FINO Zeus FLEX 32 μm zložljive vrečke za smeti - 40 l (12 kosov)

2,15 € 2,40 €
Na zalogi - odprema danes

Fino: Vodilno ime na področju okolju prijaznih vreč za smetiV svetu, kjer je varstvo okolja vse bolj aktualna tema, postaja Fino eden od pionirjev na področju trajnostnih vreč za smeti. Fino ponuja široko paleto okolju prijaznih vrečk, ki so zasnovane tako, da zmanjšujejo vpliv na planet, ne da bi pri tem žrtvovali funkcionalnost in vzdržljivost.

Čim je Fino poseben?


Okoljska odgovornost
Podjetje Fino se posveča proizvodnji vrečk za smeti iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati in so biološko razgradljivi. S tem želi zmanjšati količino plastičnih odpadkov, ki končajo na odlagališčih ali v oceanih.

Kakovost in trajnost


Kljub okoljskemu vidiku izdelkov Fino ne sklepa kompromisov glede kakovosti in trajnosti. Njihove vreče za smeti so zasnovane tako, da prenesejo tudi najtežje smeti, zato so idealne tako za stanovanjsko kot poslovno uporabo.

Inovacije


Podjetje Fino je znano po svojem inovativnem pristopu k izdelavi vreč za smeti. Ponuja na primer vrečke z večplastno tehnologijo, ki povečuje odpornost proti trganju in trganju, hkrati pa omogoča enostavno zapiranje in prenašanje.

Namenski obseg in razpoložljivost


Podjetje Fino ponuja različne velikosti in vrste vreč za smeti, vključno s tistimi za posebne vrste odpadkov, kot so biološki odpadki, plastika ali papir. To strankam omogoča, da izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Certifikacija in sodelovanje


Podjetje Fino ne le da upošteva vse veljavne standarde in predpise v zvezi z zeleno proizvodnjo, temveč pogosto sodeluje z okoljskimi organizacijami in certifikacijskimi agencijami, da bi ostalo v ospredju industrijskih inovacij.

Fino predstavlja preboj na področju ravnanja z odpadki, saj ponuja okolju prijazne, a vzdržljive in funkcionalne vreče za smeti. To je blagovna znamka, ki dokazuje, da gresta ekologija in funkcionalnost lahko z roko v roki, in postavlja nove standarde za trajnostno življenje. Ne glede na to, ali potrebujete vrečke za smeti za domačo, pisarniško ali industrijsko uporabo, ima Fino rešitev, ki je prijazna do planeta in vaše denarnice.

Kategorija
Top