facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Green Banana Paper Seaside

Blagovna znamka: Green Banana Paper

44,90 €
26,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 13 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Green Banana Paper Seaside

Papirnate denarnice Green Banana so izdelane brez krutosti in na naravi čim bolj prijazen način. So vodoodporni in popolnoma edinstveni. Vlakna banane so sama po sebi odporna na vodo, v proizvodnem procesu pa je denarnica prekrita s tanko plastjo voska, ki ji doda trpežnost. Tako je denarnica zaščitena tudi med vsakodnevno uporabo. Izvirno zasnovo je navdihnilo življenje na otokih Mikronezije. Ilustracije na površini so ročno poslikane s črnilom na vodni osnovi.Za razliko od večine dreves bananovec rodi le enkrat, nato pa ga je treba obrezati. Na otoku Kosrae, skritem dragulju Pacifika, raste več kot 200.000 bananovcev. Bananovci so hitro obnovljiv vir, ki svoje odpadke kar najbolje izkoristi za nadaljnje plodenje.

Banananova vlakna, naravno lep in močan rastlinski material, imajo nešteto možnosti uporabe. Ameriški podjetnik se je odločil to izkoristiti in skupaj z lokalnim prebivalstvom ustvaril izdelke, ki bodo očarali vsakega umetnika. Papir Green Banana izdeluje ženske in moške denarnice, potovalne torbe, vizitke in zaradi velikega uspeha vedno želi razširiti svojo ponudbo.

Papir Green Banana pri svoji proizvodnji ne uporablja materialov živalskega izvora in je za svoj edinstven koncept prejel nagradi organizacij Vegan Action in PETA-Approved Vegan.Koda izdelka
  • GBP1SEA


Kategorija
Top