Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(25 izdelki)

Hydrophil


Vsa ideja Hydrophil se vrti okoli ene glavne teme. Gre za porabo vode pri naših vsakodnevnih dejavnostih, pa tudi pri proizvodnji kozmetičnih izdelkov in izdelkov iz drogerije. Za znamko stoji trojica prijateljev iz Nemčije, ki je na svojem blogu opozorila na veliko porabo vode in potrebo po razmisleku ter zmanjšanju porabe. Da bi tudi sama postala zgled, sta ustanovila blagovno znamko Hydrophil, ki izdeluje kozmetične izdelke in izdelke iz drogerije z minimalno porabo vode in minimalnim onesnaževanjem.

Moto tega rastočega podjetja je "Naj bo vsak dan malo boljši". Z njihovimi izdelki si lahko tudi vi polepšate dneve!

Vsi izdelki podjetja so pakirani v reciklirani embalaži in embalaži, ki jo je mogoče reciklirati, bodisi v kartonskih škatlah, steklenicah iz reciklirane plastike ali kozarcih s kovinskimi pokrovi. Pri Ferwerju lahko izbirate med vrsto izdelkov, posebej za ustno higieno, kot so bambusove zobne ščetke in zobne ščetke ali oralno olje. Lahko pa poskusite tudi balzam za ustnice ali parne ploščice.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Hydrophil Bambusova zobna ščetka (srednja) - modra - 100 % obnovljiva

Material: telo: trajnostno pridelan bambus, ščetine: najlon iz ricinusovega olja. Globina vlaken: 7 mil = 0,1778 mm.

4,90 €

Hydrophil Bambusova zobna ščetka (srednja) - rdeča - 100 % obnovljiva

Material: telo: trajnostno pridelan bambus, ščetine: najlon iz ricinusovega olja. Globina vlaken: 7 mil = 0,1778 mm.

4,90 €

Hydrophil Bambusova zobna ščetka (srednja) - zelena - 100 % obnovljiva

Material: telo: trajnostno pridelan bambus, ščetine: najlon iz ricinusovega olja. Globina vlaken: 7 mil = 0,1778 mm.

4,90 €

-17%

-17%

-17%

-17%

-11%


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top