facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Andes

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Andes

Samo ime pove, da gre za "kraj na koncu sveta". Patagonija je med popotniki znana in iskana zaradi čudovitih divjih živali, izjemna lepota celotnega območja pa vam bo dobesedno vzela sapo.Material:

Zgornji del - poliester in semiš

Podlog - sintetika in tekstil

Podplat - guma in EVA

Druge značilnosti - Odstranljiv vložek je oblikovan s podporo loku.

Nekaj dodatnega:Če se odločite za nakup teh originalnih čevljev, bo blagovna znamka Inkkas posadila drevo prek organizacije Trees for the future, ki že več kot 27 let pomaga pogozdovati naš planet ter podpira razvoj in rast življenjskega standarda v oddaljenih skupnostih v Afriki in Južni Ameriki.Koda izdelka
  • D223805
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top