facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Bald Eagle Kids

Blagovna znamka: Inkkas

52,20 €
15,71 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Bald Eagle Kids

Kakšno bi bilo leteti in videti svet z orlove perspektive. Zdaj lahko te osupljive kralje neba prenašate s svojimi malčki. Otroške superge so, tako kot vse superge Inkas, etično izdelane in visokokakovostne. Zaradi elegantnega in udobnega stranskega zapenjanja z zadrgo jih boste zlahka nosili vsak dan.Koda izdelka
  • SS19K024
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top