facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Barracuda Velvet

Blagovna znamka: Inkkas

84,91 €
25,89 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Barracuda Velvet

Kakšna je kombinacija perujske tkanine in črnega žameta? Genialni žametni visoki čevelj Barracuda, s katerim boste ne glede na to, za kakšno priložnost ga boste nosili, vedno zvezda! Zelo priljubljen temen podplat nima le praktičnih prednosti, temveč odlično dopolnjuje celoten videz in vizualno zmanjšuje velikost stopala.Koda izdelka
  • P010402
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top