facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Black Eyed Jogger

Blagovna znamka: Inkkas

72,90 €
29,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Black Eyed Jogger

Obutev za tek ali prosti čas ni nujno dolgočasna, kar dokazuje tudi naša obutev Black Eyed Jogger. Eleganten cvetlični motiv vam bo dvignil razpoloženje vsakič, ko ga boste nosili. Poleg izvirnosti vas bodo razveselili tudi anatomska oblika in udobna hoja brez mehurjev.Material:

Podplat - tekstil in semiš
Podlog - sintetika
Podplat - guma in EVA
Druge značilnosti - Odstranljiv vložek je oblikovan s podporo loku.

Nekaj dodatnega: Če se odločite za nakup teh originalnih čevljev, bo blagovna znamka Inkkas posadila drevo prek organizacije Trees for the future, ki že več kot 27 let pomaga pogozdovati naš planet ter podpira razvoj in rast življenjskega standarda v oddaljenih skupnostih v Afriki in Južni Ameriki.

Koda izdelka
  • NP020023
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top