facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Bluebird Low Top

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Bluebird Low Top

Lahke superge iz ročno izdelanih in etično pridobljenih tkanin, ki jih navdihujejo tradicionalni vzorci z vsega sveta. Zaradi gumijastega podplata in odstranljivega vložka so ti čevlji praktičen in privlačen del vaše poletne obleke. Za v mesto, na izlet ali festival, povsod vam bodo originalne barvite superge Inkkas polepšale dan.Nizka, izjemno mehka notranja podloga iz platna

Vrhunski odstranljivi vložek z oporo za lok

Petni šivi

100 % gumijast podplat

100 % veganski

Računano v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • P020102
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top