facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Brisbane Trekk

Blagovna znamka: Inkkas

120,90 €
60,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Brisbane Trekk

Gorilniki, ki niso le dolgočasni rjavi ali črni? Prav to so Brisbane Trekk podjetja Inkkas. So vse, kar si želite od čevlja za pohode po nižinah in gorah - imajo ojačan gleženj, kovinske zanke za vezalke, gumijasto podlogo, ki preprečuje uhajanje vode, in kakovosten podplat, ki vas bo obdržal tudi na zahtevnih terenih. Poleg tega so ročno izdelani, iz trajnostnih materialov in v poštenih pogojih.Nov vzdržljiv in trpežen podplat

Snemljiv vložek s tehnologijo cushion-fit

Oblazinjen gleženj za dodatno podporo in udobje

*Škornji TREKK so izdelani iz vodoodpornih materialov, ki so odporni proti vdoru vode in omogočajo, da vaša stopala ostanejo topla in suha v hladnih/mokrih pogojih.

Razdelani v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW211017
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top