facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Cuban Tropic Slip-on

Blagovna znamka: Inkkas

52,20 €
20,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 9 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Cuban Tropic Slip-on

Mirate tropske pijače in tropske destinacije? Zakaj ne bi kupili tudi tropskih čevljev! Ni vam treba biti na eksotičnih počitnicah, da bi lahko uživali v čevljih, v katerih se boste počutili bolje vsakič, ko jih boste obuli. Že tropski motiv vam bo povedal, da ste prijazna in sproščena oseba, ki rada uživa v lepih trenutkih v lepih krajih.Material:

Zgornji del - poliester
Podlog - tekstil
Podplat - guma
Druge značilnosti - Odstranljiv vložek je oblikovan s podporo za lok.

Nekaj dodatnega: Če se odločite za nakup teh originalnih čevljev, bo blagovna znamka Inkkas posadila drevo prek organizacije Trees for the future, ki že več kot 27 let pomaga pogozdovati naš planet ter podpira razvoj in rast življenjskega standarda v oddaljenih skupnostih v Afriki in Južni Ameriki.Koda izdelka
  • NP076207
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top