facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Cusco Low Top

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €
41,33 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Cusco Low Top

Nizke superge so preprosto nujne za poletje. Za potovanja in delo, v mestu in na podeželju. Superge Cusco vas bodo spremljale, kjerkoli jih boste potrebovali. Zaradi zemeljskih barv bodo primerne tudi za formalne priložnosti. Ročno izdelana tkanina, gumijasti in trpežni podplati ter posajeno drevo za vsak kupljen par - ta nakup je smiseln.

Nizka notranja podloga iz izjemno mehkega platna

Vrhunski odstranljivi vložek z oporo za lok

Petni šivi

100-odstotno gumijast podplat

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • D190416
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top