facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Danielle

Blagovna znamka: Inkkas

60,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 7 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Danielle

Veter odnaša geometrijske vzorce iz celotne palete barv. Odpravite se na pustolovsko potovanje z novim modelom obutve Danielle in ohranite barve lepo združene. Težko boste naleteli na koga, ki bi imel vsaj približno podobne čevlje. Ni se vam treba ukvarjati z zapletenim vezanjem in zapravljati dragocenega časa. Samo dve preprosti potezi in že lahko začnete.Koda izdelka
  • KL302336
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top