facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Flora

Blagovna znamka: Inkkas

84,91 €
42,89 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Flora

Cvetlične lepote, ki vam bodo polepšale dan. Z eksotičnimi tekaškimi copati je prenašanje flore afriške džungle preprosto. Kombinacija črne in rumene ter svetlih barv bo popestrila tudi vašo vsakdanjo obleko. Mehka notranja podloga zagotavlja maksimalno udobje za celodnevno nošenje. Zdravo hojo podpira anatomska oblika vložka, ki ga je mogoče tudi odstraniti.Koda izdelka
  • D225100
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top