facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Freewheel Jogger

Blagovna znamka: Inkkas

72,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Freewheel Jogger

Te športne superge pritegnejo pozornost že na prvi pogled. Ni vam jih treba nositi samo za tek! Modri podplat iz reciklirane gume, barvit motiv ptice, svetle bele vezalke, vse to bo v vašo obutev vneslo veselje in izvirnost.100 % gumijast podplat

Medpodplat iz gume/EVA za dodatno blaženje

Najbolj mehek blazinski vložek

100 % bombažne vezalke

Zgornji del iz semiša in poliestra

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW200412
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top