facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Frida Camping Boot

Blagovna znamka: Inkkas

100,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Frida Camping Boot

Končno najbolj udobni in izvirni škornji, ki so bili kdajkoli izdelani za celoletne pustolovščine! Zaradi barvite zasnove se odlično podajo k vsaki obleki in priložnosti. Mehko vrhunsko usnje dopolnjuje vezenina v kontrastni barvi na straneh. Vsak par je etično ročno izdelan iz najkakovostnejših materialov.Koda izdelka
  • SS190504
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top