facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Gaudi Flexair

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Gaudi Flexair

Oblikovalce je pri izdelavi teh superg navdihnilo delo pomembnega španskega arhitekta Antonija Gaudíja. Barviti geometrijski vzorci pritegnejo pozornost že na prvi pogled. Nosite jih lahko v Barceloni, kjer je večina Gaudijevih del. Tako kot druge Inkkasove superge ima tudi Gaudi Flexair gumijast podplat, odstranljiv vložek in kakovostne bombažne vezalke.Oblazinjen podplat Phylon EVA

Izjemno udobje

Veganski

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • JS278026
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top