facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Groove Slip On

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Groove Slip On

Tistemu, ki je izumil to vrsto čevljev, dajemo velik palec gor. Brez vezalk, brez zapletenih vozlov, samo obujte in pojdite. Inkkas na trg prinaša celotno paleto čevljev Slip On z različnimi vzorci. Z napravo Groove boste pokukali v skrivnosti globokega gozda. Cvetoče rože, prepletene liane, skrivnostne gobe in kikirikanje žab - vse to lahko vidijo tisti, ki se dovolj potrudijo.Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW210305
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top