facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas La Dama Bootie

Blagovna znamka: Inkkas

88,90 €
53,34 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas La Dama Bootie

Ljubitelji estetike bodo zaploskali. Ti čevlji so prava umetnina. V pastelnih barvah, s cvetjem v laseh in resnim obrazom je na njih dama. In to ne le za katero koli damo. Takšna, ki bo očarala vsakega moškega in v kateri se bo vsaka ženska počutila posebno. Nizka peta ne zmanjšuje vašega udobja, temveč povečuje vašo eleganco. Zadrga omogoča enostavno oblačenje in seveda trajnostne materiale in ročno izdelavo.Zgornji del iz usnja

Mehka tekstilna podloga za udobje

Podplat iz gume

1,8-palčna peta

Zapenjanje z zadrgo za enostavno obuvanje

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • SS210806
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top