facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Mali Slip On

Blagovna znamka: Inkkas

60,20 €
24,10 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Mali Slip On

Izhodišče za te kose je bila tradicionalna tkanina iz Malija, ki je bila prvotno obarvana z naravnimi viri, glino ali blatom. Vzorci so sestavljeni iz geometrijskih trikotnikov na rjavem in črnem ozadju ter izrisanih podrobnosti. Cenili jih bodo vsi, ki v današnjem hitrem času nimajo časa zapravljati za zavezovanje čevljev.Koda izdelka
  • AW190311
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top