facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Manu Jogger

Blagovna znamka: Inkkas

60,90 €
48,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Manu Jogger

Se veselite jutranjega teka, jutranje vožnje v službo ali šolo in popoldanskega sprehoda v parku? Čevlji Manu Jogger iz podjetja Inkkas bodo vaši zanesljivi vodniki pri vseh dejavnostih. Izdelani so ročno po načelih pravične trgovine, imajo visokokakovosten gumijast podplat in bombažne vezalke, ki se ne pretrgajo. Poleg tega je Inkkas za vsak prodani par posadil drevo.Nizka, izjemno mehka notranja podloga iz mrežice

Vmesni podplat EVA in gumijast podplat

Vrhunski odstranljivi vložek

Klasična retro silhueta joggerjev

Visoka kakovost bombažnih vezalk

Računano v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW210408
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top