facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Mola Runner

Blagovna znamka: Inkkas

72,90 €
43,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 6 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Mola Runner

Športni slog, izvirni potiski, kakovostni in trajnostni materiali ter vrhunsko udobje, to je točno to, kar prinašajo superge Mola Runner podjetja Inkkas v Ferwer. Imajo gumijast podplat, ki vzdrži hojo po trdih mestnih površinah in vas zanesljivo podpira tudi na naravnem terenu, odstranljiv vložek in izvirno zavezovanje, ki je videti dobro in pomaga prilagoditi obliko čevlja vašemu stopalu. Mola Runner so prava izbira ne le za tek in telovadbo, temveč tudi za vsakodnevno nošenje.Lahka teža

Podplat EVA s povečano debelino blaženja

Izjemno udobje

Mogoče ga je zavezati ali zavihati

Podplat brez dna

Veganski

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW190609
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top