facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Mystic Runner

Blagovna znamka: Inkkas

72,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Mystic Runner

Mystic Flex Runner je drzen in eleganten športni copat. Ti imajo tudi izvirno šivanko in zaradi geometrijskih vzorcev zagotovo niso videti dolgočasni. Flex Runner je naš najbolj udoben športni čevelj doslej. Z izboljšano debelino podplata, ki ohranja lahkotno konstrukcijo, je Flex Runner popoln par za telovadnico ali dolge sprehode po mestu.Lahka teža

Podplat EVA s povečano debelino blaženja

Izjemno udobje

Mogoče ga je zavezati ali zavihati

Podplat brez dna

Veganski

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW200610
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top