facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Okapi Camping Boot

Blagovna znamka: Inkkas

100,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 10 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Okapi Camping Boot

Barve odražajo tropske deževne gozdove, v katerih živi žival Okapi, katere značilna črtasta obarvanost je navdihnila te pohodniške čevlje. Vsak par je etično ročno izdelan iz najboljših materialov. Zunanji del je iz vrhunskega brušenega usnja z izrazito barvno tkanino. Notranjost sestavljata oblazinjena podloga in snemljiv podplat, ki je prav tako anatomsko oblikovan.Koda izdelka
  • AW190502
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top